Etsi

 

Mikä on Security Track?

Security Track on kokonaisturvallisuuden tietotaito-ohjelma, jonka tarkoituksena on kehittää jokaisen tietoja ja taitoja turvallisuudesta. Päämääränä on kehittää kykyä toimia toisista huolta pitävänä ja vastuullisena yksilönä yhteiskunnassamme. 

Security Track jakaa tietoa ja opettaa taitoja turvallisuuden eri osa-alueilta aina arjen turvallisuudesta maanpuolustukseen. Keskeisenä kohderyhmänä ovat koulut ja perheet. Security Track -tietotaito-ohjelmaa toteutetaan koululaisten ja opiskelijoiden kokonaisturvallisuuden  nettitietokilpailuna sekä vuosittain järjestettävissä kaikille avoimissa  maakuntatapahtumissa.

Security Track -ohjelmaa on toteutettu vuodesta 2012 alkaen. Security Track -ohjelmassa on mukana tällä hetkellä useita yrityksiä, viranomaisia ja järjestöjä, kuten Poliisi, Turvallisuuskomitea, Partio,  SPR,  Ulkoministeriö, YMCA, Liikenneturva, Rajavartiolaitos, Viisaasti vesillä, Ensi- ja turvakotien liitto, Hybridikeskus ja Puolustusvoimat. Kaikki turvallisuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita Security Track -ohjelman toimijoiksi tai tukijoiksi. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!